Kako odstranim nekoga iz izziva ali našega podjetja?
- Posamezen izziv: oseba odpre izziv, tapne tri pike (•••) v zgornjem desnem kotu in izbere Zapusti izziv. To ne vpliva na druge izzive.
- Tvoje podjetje: če je oseba zapustila podjetje, jo podpora odstrani iz podjetja in njegovih izzivov.
- Podvojeni vnosi: če je nekdo prikazan dvakrat, na primer z dvema računoma, sporoči podpori, katerega naj izbriše.
Podpora lahko odstrani tudi neaktivne uporabnike pred začetkom ekipnega izziva.