Як видалити когось із челенджу або з нашої компанії?
- Один челендж: учасник відкриває челендж, натискає три крапки (•••) у верхньому правому куті та вибирає Вийти з челенджу. Це не впливає на участь в інших челенджах.
- Твоя компанія: якщо людина вже не працює в компанії, служба підтримки видалить її з компанії та її челенджів.
- Дублікати: якщо хтось відображається двічі, наприклад через два облікові записи, повідом службі підтримки, який із них видалити.
Служба підтримки також може видалити неактивних користувачів до початку командного челенджу.