איך מסירים מישהו מאתגר או מהחברה שלנו?
- אתגר אחד: המשתתף פותח את האתגר, מקיש על שלוש הנקודות (•••) בפינה הימנית העליונה ובוחר באפשרות עזיבת האתגר. שאר האתגרים לא יושפעו.
- החברה שלכם: אם מישהו עזב את החברה, צוות התמיכה יסיר אותו מהחברה שלכם ומהאתגרים שלה.
- רישומים כפולים: אם מישהו מופיע פעמיים, למשל עם שני חשבונות, ציינו בפני צוות התמיכה איזה מהם למחוק.
צוות התמיכה יכול גם להסיר משתמשים לא פעילים לפני תחילת אתגר קבוצתי.