چطور کسی را از یک چالش یا از شرکتمان حذف کنم؟
- یک چالش: فرد چالش را باز میکند، روی سهنقطه (•••) در گوشهٔ بالا سمت راست میزند و خروج از چالش را انتخاب میکند. این کار روی چالشهای دیگر تأثیری ندارد.
- شرکتت: اگر کسی شرکت را ترک کرده باشد، پشتیبانی او را از شرکت و چالشهای آن حذف میکند.
- موارد تکراری: اگر نام کسی دو بار دیده میشود، مثلاً با دو حساب کاربری، به پشتیبانی بگو کدام حساب را حذف کند.
پشتیبانی میتواند پیش از شروع چالش تیمی، کاربران غیرفعال را هم حذف کند.