Hvordan slår jeg manuell registrering på eller av?
Manuell registrering er av med mindre du slår det på. Hvis du bare vil tillate det for noen, for eksempel ansatte som ikke kan bruke klokke på jobb, lar du det være av og sender navnene deres til brukerstøtte. Vi slår det på bare for dem.
Før du slår det av under en utfordring: Dette kan fjerne manuelle registreringer som deltakerne allerede har lagt til. Hvis bare noen få trenger det, kan du be oss om å la det være på bare for dem.
For å holde resultatene realistiske bør du også sette en daglig grense per bruker. Se Hvordan hindrer jeg juks eller urealistiske resultater?