Hogyan kapcsolhatom be vagy ki a kézi adatbevitelt?
A kézi adatbevitel alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Ha csak néhány résztvevőnek szeretnéd engedélyezni, például azoknak a munkatársaknak, akik munka közben nem viselhetnek órát, hagyd kikapcsolva, és küldd el a nevüket az ügyfélszolgálatnak. Csak nekik kapcsoljuk be.
Mielőtt kikapcsolod egy folyamatban lévő kihívás során: ezzel törlődhetnek a résztvevők által már kézzel rögzített adatok. Ha csak néhány résztvevőnek van rá szüksége, kérd meg az ügyfélszolgálatot, hogy csak nekik hagyja bekapcsolva.
Az életszerű eredmények érdekében állíts be felhasználónkénti napi korlátot is. Lásd: Hogyan előzhetem meg a csalást vagy az irreális eredményeket?