Si ta aktivizoj ose çaktivizoj shtimin manual?
Shtimi manual është i çaktivizuar derisa ta aktivizosh ti. Për ta lejuar vetëm për disa persona, si për shembull punonjësit që nuk mund të mbajnë orë në punë, lëre të çaktivizuar dhe dërgoji ekipit të mbështetjes emrat e tyre. Ne e aktivizojmë vetëm për ta.
Para se ta çaktivizosh gjatë një sfide: kjo mund të fshijë të dhënat që pjesëmarrësit kanë shtuar tashmë manualisht. Nëse u duhet vetëm disa personave, na kërko ta mbajmë të aktivizuar vetëm për ta.
Për t'i mbajtur rezultatet realiste, cakto edhe një kufi ditor për përdorues. Shiko Si t'i parandaloj mashtrimet ose rezultatet jorealiste?