Hur slår jag på eller av manuell registrering?
Manuell registrering är avstängd om du inte slår på den. Om du bara vill tillåta det för vissa personer, till exempel medarbetare som inte kan bära klocka på jobbet, låter du den vara avstängd och skickar deras namn till supporten. Vi aktiverar den bara för dem.
Innan du stänger av den under en utmaning: detta kan ta bort manuella registreringar som deltagare redan har lagt till. Om bara några få behöver funktionen kan du be oss att låta den vara på bara för dem.
För att hålla resultaten realistiska bör du också ange en daglig gräns per användare. Se Hur stoppar jag fusk eller orealistiska resultat?