Pentru organizatori

Cum activez sau dezactivez introducerea manuală?

Revizuit la October 2026 1 minute read

Introducerea manuală este dezactivată până când o activezi. Pentru a o permite doar anumitor persoane, de exemplu angajaților care nu pot purta un ceas la serviciu, las-o dezactivată și trimite echipei de asistență numele lor. O vom activa doar pentru ei.

Înainte de a o dezactiva în timpul unei provocări: această acțiune poate șterge datele pe care participanții le-au introdus deja manual. Dacă doar câteva persoane au nevoie de ea, cere-ne să o păstrăm activată doar pentru acestea.

Pentru ca rezultatele să fie realiste, setează și o limită zilnică pentru fiecare utilizator. Vezi Cum previn trișatul sau rezultatele nerealiste?

Se aplică pentru