Dla organizatorów

Jak włączyć lub wyłączyć ręczne dodawanie danych?

Sprawdzono October 2026 1 minute read

Ręczne dodawanie danych jest domyślnie wyłączone. Aby zezwolić na nie tylko niektórym osobom, np. pracownikom, którzy nie mogą nosić zegarka w pracy, pozostaw je wyłączone i wyślij ich imiona i nazwiska do zespołu wsparcia. Włączymy tę opcję tylko dla nich.

Zanim wyłączysz tę opcję w trakcie wyzwania: może to spowodować usunięcie danych, które uczestnicy dodali już ręcznie. Jeśli potrzebuje jej tylko kilka osób, poproś nas o pozostawienie jej włączonej tylko dla nich.

Aby wyniki były realistyczne, ustaw też dzienny limit na użytkownika. Zobacz Jak zapobiegać oszukiwaniu lub nierealistycznym wynikom?

Dotyczy