Garmin sau Polar indică faptul că este deja conectat la alt cont YuMuuv
- Contactează echipa de asistență de pe adresa de e-mail pe care vrei să o păstrezi și precizează ce alt cont poate fi șters.
- Echipa de asistență șterge celălalt cont. Rezultatele provocărilor anterioare din acel cont se pierd. Contul și provocarea ta curentă rămân neschimbate.
- În YuMuuv: cercul profilului (dreapta sus) → Datele tale → Schimbă integrarea, alege Garmin sau Polar, autentifică-te și permite partajarea datelor.
- Apasă pe Actualizează-ți datele.
Dacă mesajul apare în continuare, deschide Garmin Connect, mergi la Setări → Aplicații conectate, elimină YuMuuv și încearcă din nou.