Το Garmin ή το Polar αναφέρει ότι είναι ήδη συνδεδεμένο με άλλον λογαριασμό YuMuuv
- Επικοινώνησε με την υποστήριξη από τη διεύθυνση email που θέλεις να κρατήσεις και διευκρίνισε ποιος άλλος λογαριασμός μπορεί να διαγραφεί.
- Η υποστήριξη διαγράφει τον άλλο λογαριασμό. Τα αποτελέσματα από προηγούμενες προκλήσεις σε εκείνον τον λογαριασμό χάνονται. Ο τρέχων λογαριασμός σου και η πρόκλησή σου παραμένουν ως έχουν.
- Στο YuMuuv: κυκλικό εικονίδιο προφίλ (πάνω δεξιά) → Τα στοιχεία σου → Αλλαγή διασύνδεσης, επίλεξε Garmin ή Polar, συνδέσου και επίτρεψε την κοινοποίηση δεδομένων.
- Πάτησε Ενημέρωση των δεδομένων σου.
Αν το μήνυμα εξακολουθεί να εμφανίζεται, άνοιξε το Garmin Connect, πήγαινε στις Ρυθμίσεις → Συνδεδεμένες εφαρμογές, αφαίρεσε το YuMuuv και δοκίμασε ξανά.