Garmin یا Polar میگوید قبلاً به یک حساب دیگر YuMuuv متصل شده است
- با ایمیلی که میخواهی نگه داری به پشتیبانی پیام بده و بگو کدام حساب دیگر را میتوان حذف کرد.
- پشتیبانی حساب دیگر را حذف میکند. نتایج چالشهای قبلی آن حساب از دست میروند. حساب و چالش فعلیات بدون تغییر باقی میمانند.
- در YuMuuv: دایرهٔ پروفایل (بالا سمت راست) → اطلاعات تو → تغییر اتصال، Garmin یا Polar را انتخاب کن، وارد حسابت شو و اجازهٔ اشتراکگذاری دادهها را بده.
- روی بهروزرسانی دادههایت بزن.
اگر پیام همچنان نمایش داده میشود، Garmin Connect را باز کن، به تنظیمات → برنامههای متصل برو، YuMuuv را حذف کن و دوباره امتحان کن.
مربوط به
- Garmin
- Polar
- دو حساب کاربری
- آدرس ایمیل
- دادههایت را بهروز کن
- تغییر اتصال