Minulla on kaksi YuMuuv-tiliä tai näyn listalla kahdesti
Näin käy yleensä silloin, kun joku rekisteröityy uudelleen kirjautumisen sijaan, tekee kirjoitusvirheen ensimmäiseen sähköpostiosoitteeseen tai rekisteröityy kerran sähköpostilla ja toisen kerran Apple- tai Google-tilillä.
- Ota yhteyttä tukeen, ilmoita molempien tilien sähköpostiosoitteet ja kerro, kumman haluat säilyttää.
- Kun olemme poistaneet toisen tilin, kirjaudu säilyttämällesi tilille.
- Yhdistä kellosi tai terveyssovelluksesi uudelleen kyseiseen tiliin.
Jos kellosi ilmoittaa, että se on jo yhdistetty toiseen YuMuuv-tiliin, katso Garmin ilmoittaa, että se on jo yhdistetty →