Hvordan forlader jeg en udfordring?
- Åbn Udfordringer, og åbn udfordringen.
- Tryk på de tre prikker (•••) i øverste højre hjørne.
- Vælg Forlad udfordring.
Det påvirker ikke dine andre udfordringer, at du forlader en udfordring. Hvis en tidligere virksomhed stadig vises, kan du forlade den under Dine oplysninger, Virksomheder og fællesskaber. Står der stadig noget andet på listen? Send et skærmbillede til support.
Administratorer: Fjern en bruger →