Kuidas oma konto kustutada?
Vajutage oma profiiliringil, avage Teie andmed, kerige lõppu ja vajutage Kustuta konto. Teie konto ja selle andmed kustutatakse jäädavalt.
- Vajutage oma profiiliringil (üleval paremal).
- Avage Teie andmed (Your details).
- Kerige lõppu ja vajutage Kustuta konto (Delete account).
Seda ei saa tagasi võtta. Hiljem saate uuesti registreeruda sama e-posti ja oma ettevõtte liitumiskoodiga.
Soovite eemaldada ainult ühe kahest kontost? Vaadake Mul on kaks YuMuuvi kontot → Kui teie konto on kadunud, võib korraldaja selle olla eemaldanud, seega küsige temalt.