Mul on kaks YuMuuvi kontot või olen nimekirjas kaks korda

Võtke ühendust kasutajatoega ja öelge, millise konto alles jätame. Kustutame teise ja selle varasemad väljakutseandmed lähevad kaotsi.

Tavaliselt juhtub see siis, kui keegi registreerub sisselogimise asemel uuesti, teeb esimeses e-posti aadressis trükivea või registreerub korra e-posti ja korra Apple'i või Google'iga.

  1. Võtke ühendust kasutajatoega, saatke mõlema konto e-posti aadress ja öelge, milline alles jätta.
  2. Kui oleme teise kustutanud, logige sisse kontole, mille alles jätate.
  3. Ühendage oma kell või terviserakendus sellel kontol uuesti.

Kui teie kell ütleb, et see on juba ühendatud teise YuMuuvi kontoga, vaadake Garmin ütleb, et see on juba ühendatud →