Kui kaua te meie ettevõtte andmeid säilitate?

Vaikimisi säilitame ettevõtte andmeid 12 kuud pärast lepingu lõppu. Teie soovil kustutame need varem.

Säilitamine võimaldab teil näha varasemaid tulemusi ja alustada uusi väljakutseid, ilma et kõik peaksid uuesti registreeruma.

Soovi korral kustutame andmed varem, näiteks kohe pärast väljakutse lõppu. Kustutatud andmeid ei saa taastada.

Iga osaleja saab ka oma konto igal ajal ise kustutada. Vaadake Kuidas oma konto kustutada? →