Jeg har brugt YuMuuv før. Skal jeg tilmelde mig igen eller logge ind?
- Tilmeldingskoden er kun til tilmelding. Den er ikke din adgangskode.
- Har du glemt din adgangskode? Se Jeg har glemt min adgangskode →
- Er du i tvivl om, hvilken e-mail du brugte? Support kan tjekke det for dig.
- Har du fået en kode til en ny virksomhed eller et nyt fællesskab? Se Hvordan tilmelder jeg mig et andet fællesskab? →
- Nogle arrangører sletter eller deaktiverer konti efter en udfordring. Hvis din konto er slettet, skal du tilmelde dig igen med den nye kode. Hvis der står, at den er deaktiveret, kan du se Min konto er deaktiveret →