Folosești un Fitbit și ți s-a cerut să te reconectezi sau datele tale nu se mai sincronizează? Google renunță la vechea conexiune dintre Fitbit și YuMuuv. Reconectează-te o singură dată prin Google Health, iar pașii și activitățile tale vor continua să se sincronizeze ca înainte.