Anda menggunakan Fitbit dan diminta menyambung semula, atau data anda tidak lagi disegerakkan? Sambungan lama Fitbit ke YuMuuv akan ditamatkan oleh Google. Sambung semula sekali melalui Google Health dan langkah serta aktiviti anda akan terus disegerakkan seperti biasa.