Korzystasz z Fitbit i pojawiła się prośba o ponowne połączenie albo Twoje dane przestały się synchronizować? Google wycofuje dotychczasowe połączenie Fitbit z YuMuuv. Połącz się ponownie przez Google Health, a Twoje kroki i aktywności będą przesyłane tak jak wcześniej.