Pojawia się komunikat, że społeczność przekroczyła limit użytkowników
Nowe osoby nie mogą dołączyć, dopóki limit nie zostanie zwiększony. Gdy to nastąpi, zarejestruj się ponownie, używając tego samego kodu.
Administratorzy: skontaktujcie się z zespołem wsparcia i podajcie, ile dodatkowych osób ma dołączyć.