Vårt avtal löper ut. Hur förnyar vi det eller startar en ny utmaning?
- Vi skickar avtalet och fakturan till dig.
- Nya deltagare registrerar sig med företagets registreringskod.
- Om ni har bytt administratör kan du själv lägga till de nya administratörerna eller meddela oss vilka de är. Se Hur lägger jag till eller tar bort en administratör? →
- Vill ni börja om från början? Vi kan ta bort användare eller data från tidigare utmaningar.
Vi sparar företagets data i 12 månader efter att avtalet löpt ut, så om ni förnyar inom den tiden finns allt kvar. Se Hur länge sparar ni vårt företags data? →